Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Шурпа з яловичини

Шурпа з яловичини

Шурпа з яловичини
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Я звикла до традиційної шурпі, але спробувавши шурпу з яловичини теж оцінила її смак. Поділюся рецептом, за яким зовсім недавно робила шурпу з яловичини. Всі були ситі і задоволені!

Опис приготування:
Шурпа з яловичини виходить наваристою, густий і насиченою за смаком. Її можна подати і до святкового столу: вона дуже красиво і апетитно виглядає. До шурпі з яловичини можна подавати різну зелень, буде дуже до речі і чорний хліб. Сподіваюся, мій рецепт буде затребуваний :) Удачи в приготуванні!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Супи/Шурпа

Інгредієнти:
  • Яловичина - 1 Кілограм
  • Картопля - 600 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Томатна паста - 3 Ст. ложки
  • Перець солодкий - 1 Штука
  • Лавровий лист - 2 Штуки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Перець запашний - 3 Штуки
  • Перець чорний - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Олія - ??1,5 чайної ложки

Кількість порцій: 8-10

Як приготувати Шурпа з яловичини
Шурпа з яловичини Вимийте і наріжте м'якоть яловичини великими шматками. Шурпа з яловичини Очистіть і наріжте картоплю великими кубиками. Обов'язково нарізайте його крупно, тому для шурпи всі овочі повинні нарізатися крупніше, ніж для звичайного супу і картоплі в шурпі повинно бути більше за інших овочів. Шурпа з яловичини Лук поріжте чверть-кільцями, солодкий перець і моркву - часточками середнього розміру. Шурпа з яловичини Розігрійте рослинне або оливкове масло на сковороді і обсмажте морква, перець і цибулю протягом 5 хвилин. Шурпа з яловичини Потім додайте в сковороду м'ясо, обсмажуйте ще хвилин 5-7, періодично помішуйте. Взагалі шурпу можна готувати двома основними способами: коли м'ясо і овочі спочатку обсмажуються на олії, а вже потім варяться в бульйоні або воді, і коли інгредієнти для шурпи відразу варяться, без попередньої обжарювання. У першому випадку бульйон виходить жирніше. А другий випадок переважно, оскільки продукти при варінні зберігають практично всі вітаміни. Шурпа з яловичини До м'яса і овочів додайте томатну пасту, перемішайте і смажте ще 5 хвилин на середньому вогні. Перемішайте інгредієнти для шурпи 2-3 рази в процесі смаження. Шурпа з яловичини Обсмажені овочі і м'ясо викладіть в каструлю, залийте водою або м'ясним бульйоном так, щоб рідина була вище гущі сантиметрів на 4-5. Поставте на вогонь і доведіть все це до кипіння. Шурпа з яловичини Коли закипить вміст каструлі, додайте картоплю, чорний мелений перець, зіру, запашний перець горошком, сіль і лавровий лист. Зменшіть вогонь, наполовину прикрийте кришкою і залиште варитися хвилин на 40-60. Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини готова! Смачного!
Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Шурпа з яловичини своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Шурпа з яловичини прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя!
Категорія: Супи Переглядів: 28   
Схожі рецепти страв з фото:
Шурпа в казані на багатті
Шурпа в мультиварки
Шурпа з яловичини з нутом
Шурпа з яловичини в казані
Шурпа з зайця
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.