Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Юшка з голови сьомги

Юшка з голови сьомги

Юшка з голови сьомги
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Цей рецепт допоможе вам приготує надзвичайно смачну і ароматну юшку чудового золотистого кольору з благородним смаком червоної риби.

Опис приготування:
Всі ми любимо благородну червону рибу за її чудовий смак, але, так само відомо, що це вельми дорогий продукт. Але рецепт приготування юшки з голови сьомги вирішує всі ці питання, і ми отримуємо найсмачніше юшку з економічних інгредієнтів. Коли я засолюють червону сьомгу або готую інші страви з неї, у мене залишаються риб'ячі голови, плавники і черевця, і тоді вся наша сім'я ласувати чудовою юшкою. І, якщо вам так само стало цікаво, як приготувати юшку з голови сьомги, то нижче я пропоную вам докладний рецепт з фото.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Сьомга
Блюдо: Супи
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Голова сьомги - 1 Штука
  • Черевця сьомги - 400 Грам
  • Картопля - 6 Штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Морква - 2 Штуки
  • Лавровий лист - 2 Штуки
  • Перець запашний - 2 Штуки
  • Чорний перець горошком - 6 Штук
  • Кріп свіжий - 50 Грам
  • Сіль - - За смаком

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати Юшка з голови сьомги
Юшка з голови сьомги Для початку голову сьомги моєму і відрізаємо зябра, черевця так само моєму. Кладемо рибу в глибоку каструлю, солимо, додаємо чорний і запашний перець і варимо протягом 30 хвилин. Юшка з голови сьомги Картоплю нарізаємо невеликими кубиками. Юшка з голови сьомги Лук так само дрібно ріжемо. Юшка з голови сьомги Моркву чистимо і нарізаємо півкільцями. Юшка з голови сьомги На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо моркву з цибулею до золотистого кольору. Юшка з голови сьомги Коли бульйон буде готовий, ми витягуємо з нього рибу і ставимо її остигати. Бульйон проціджуємо. Коли риба охолоне, нам необхідно відокремити м'ясо від кісток. Юшка з голови сьомги У бульйон ми кладемо картоплю і варимо 10 хвилин. Потім додаємо обсмажені цибулю і моркву, м'ясо риби. Варимо ще 5 хвилин і додаємо лавровий лист. І тепер варимо на повільному вогні до повної готовності картоплі. Вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися 20 хвилин. І ваша вуха з голови сьомги готова!
Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Юшка з голови сьомги в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Юшка з голови сьомги - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким!
Категорія: Супи Переглядів: 33   
Схожі рецепти страв з фото:
Юшка з сьомги
Юшка з черевець сьомги
Черевця сьомги смажені
Юшка в домашніх умовах
Юшка з голови судака
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.