Юшка з черевець сьомгиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Легкий і дуже простий супчик з черевець сьомги всім припаде до смаку, до того ж на приготування у вас підуть лічені хвилини. Опис приготування: Скажу вам чесно, в цей рецепт приготування юшки з черевець сьомги ви можете вносити деякі зміни на свій розсуд. Горошок, наприклад, можна замінити рисом, можна додати помідори або перець. Все залежить від вашої уяви, а тут, можна сказати, я пропоную вам класичний рецепт юшки з черевець сьомги. 1) Черевця сьомги ми миємо, чистимо і нарізаємо на невеликі шматочки. 2) Морква ріжемо напівкружечками, а картопля нарізаємо на свій розсуд, але взагалі для юшки овочі прийнято нарізати досить крупно. 3) Горошок промиваємо і кладемо його в глибоку жаропрочную каструлі, в неї ж додаємо черевця, картоплю і моркву. Заливаємо все водою, у мене вийшло десь 3,5 літра, накриваємо кришкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. 4) Після закінчення часу вимикаємо духовку, але каструлю не виймати ще 15-20 хвилин. 5) Готову юшку посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Виходить неймовірно легкий і ароматний супчик. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Юшка з черевець сьомги raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Юшка з черевець сьомги на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 39