Солянка з грибами в мультиварціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт солянки з грибами в мультиварці дала мені подруга. Рецепт мені сподобався своєю простотою. Годинку - і готовий чудовий суп, густий, ситний. Солянка бажана особливо в холодну пору року. Опис приготування: За 10 хвилин до закінчення варіння витягніть м'ясо і покладіть в мульткастрюлю лавровий лист. А м'ясо коли охолоне поріжте на дрібні шматки і поверніть в солянку. Смак солянки вийде дуже насиченим, бо солянка як би нудиться в російській печі. Я вважаю, що страви в мультиварці виходять завжди дуже смачними. А солянка особливо, тому що в ній з'єднуються продукти з різними смаками. Готову солянку подавайте з лимоном і сметаною. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Супи/Солянка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Солянка з грибами в мультиварці Підготувати продукти. Кладемо м'ясо в мультиварку, заливаємо водою, вибираємо програму «гасіння» і залишаємо м'ясо варитися. У цей час на сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо моркву, гриби до золотистого кольору. Порізати ковбаски, огірки, картопля, маслини. У мультиварку додати обсмажені й нарізані інгредієнти, томатну пасту, спеції і на програмі гасіння варити півтори години. Смачного! Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Солянка з грибами в мультиварці. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Солянка з грибами в мультиварці - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 20