Шарлотка з яблуками та абрикосамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Шарлотка з яблуками та абрикосами дуже смачна. Абрикос дає ніжний смак і чудовий аромат. Шарлотка виходить ошатна, її можна подати на святковий обід, як десерт. Опис приготування: Шарлотку з яблуками та абрикосами випікайте 40-45 хвилин, готовність перевірте зубочисткою. Вона повинна залишитися сухою при проколюванні пирога. Якщо зубочистка мокра, то печіть пиріг ще. Остиглу шарлотку з яблуками та абрикосами посипте цукровою пудрою. Тісто замішують за допомогою міксера, швидкість використовуйте повільну, щоб тісто не вийшло щільним. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На полуденок/Святковий обід Основний інгредієнт: Фрукти/Абрикос/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Шарлотка Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Шарлотка з яблуками та абрикосами Абрикоси помити й обсушити. Абрикоси очистити від кісточок. Яблука порізати. Яйця збити з цукром. Додати кефір, розтоплене масло, соду, борошно з корицею. Замісити полужидкое тісто. Яблука залити тестом. У тісто зверху укласти половинку абрикоси, посипати корицею. Випікати шарлотку 40 хвилин при 180 градусах. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Шарлотка з яблуками та абрикосами у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Шарлотка з яблуками та абрикосами. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 188