Млинці з яловичої печінкоюЧас приготування: 30 хв І знову млинці. Напевно, нам ніколи не набридне це дивне старорусское блюдо. Млинці зі сметаною, варенням і медом вприкуску. Млинці, начинені різною начинкою. Опис приготування: Начинка солодка і м'ясна, рибна і грибна. Млинці дуже смачними виходять з начинкою з фаршу і курячого філе. Але все-таки з печінкою вони виходять більш ніжними і готуються нескладно. Призначення: На вечерю/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Випічка/Закуски/Млинчики Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Млинці з яловичої печінкою 1. Приготуємо млинці самі або купимо готові. Це залежить від вашого бажання і, звичайно, часу. А начинку готуватиме так. Почистити і промити цибулю. Дрібно його порубати. У сковорідці розігріти олію і обсмажити порізану цибулю. Якщо ви взяли курячу печінку, кладете її в сковорідку, як є. Якщо ви використовуєте яловичу печінку, наріжте її шматочками. Смажте печінку разом з цибулею хвилин 8. 2. Посмажені печінка з цибулею тепер потрібно пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері. Зваріть яйця і почистіть їх. Білки разом з жовтками натріть на дрібній тертці. Викладіть терті яйця, сіль і перець в посуд з печінкою. Все ретельно перемішайте. 3. На млинець викладіть начинку не менше повної столової ложки і поверніть млинець конвертиком. На сковорідці з олією потрібно підсмажити наші фаршировані млинчики до золотистого кольору. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Млинці з яловичої печінкою у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Млинці з яловичої печінкою. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 123