Млинці з мізками
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 2 ч. 0 хв Млинці з мізками - це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки - вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними :) Опис приготування: Очевидно, що мізки в нашій країні не дарують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) - цей субпродукт багатьма вважається негідним приготування. А даремно - мізки мають дуже приємною і незвичайної консистенцією, і, в цілому, виходять досить смачними. З особистого досвіду можу сказати, що мізки ідеально поєднуються з самими звичайними млинцями. Що ж, розповідаю, як смачно приготувати млинці з мізками і здивувати своїх їдців. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Мізки/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Млинці з мізками Насамперед класичним способом необхідно напекти млинців. Тут поширюватися не буду, зазначу лише інгредієнти для тіста - борошно, молоко, 2 яйця, рослинне масло і 1/2 чайної ложки солі. Повинні вийти вельми тонкі і підсолені млинчики. Тепер приступаємо до мізків. Спершу їх потрібно добре промити. З мізками чинимо наступним чином - заливаємо їх водою з невеликою кількістю оцту і залишаємо постояти на півтори години. Потім цю воду зливаємо, мізки очищаємо від плівок і крові, а потім заливаємо мізки окропом і залишаємо до повного охолодження. Підготовлені мізки дрібно нарізаємо. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо туди мізки і тушкуємо близько 15 хвилин на невеликому вогні. Погашені мізки викладаємо у велику миску, туди ж розбиваємо 2 яйця і додаємо дрібно посічену зелень. Солимо і перчимо. Перемішуємо і прогріваємо на повільному вогні протягом 1-2 хвилин. Загортаємо приготовлену начинку в заздалегідь спечені млинці. Загортаємо так, щоб вийшли рулети. Отримані млинцеві рулети спершу обмакиваем у збитому яйці, потім обвалюють у панірувальних сухарях, і - на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо до золотистої скоринки. Подаємо млинці негайно. Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Млинці з мізками в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Млинці з мізками, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 111