Фаршировані млинчикиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Млинці печуть, напевно, всі. Їх їдять зі сметаною, готують з різною начинкою. Млинці з м'ясом - дуже ситне, смачне блюдо. Їх можна подати як самостійне блюдо на сімейну вечерю. Призначення: На вечерю/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто/Фарш Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Фаршировані млинчики 1. Для приготування млинців потрібно нагріти молоко. В окремий посуд влити половину молока і додати сіль, цукор, соду і яйця. Все перемішати. Додати просіяне борошно і замісити тісто. Влити молоко і масло. Добре перемішати. 2. Тепер випікаємо млинці на сковорідці. Намазати сковорідку маслом і смажити млинці з двох сторін. 3. Млинці готові. Відкладаємо їх в сторону і займемося приготуванням начинки. Змішати свинячий і яловичий фарш. Додати в нього сіль і перець за смаком і добре перемішати. 4. Цибулю почистити і дрібно порізати. Фарш посмажити на сковороді, поки не випарується зайва рідина. Додати у фарш цибулю і смажити до готовності фаршу. 5. Покласти на середину млинця м'ясний фарш і загорнути конвертиком. Ваші млинці готові. Смачного. Можна перед подачею обсмажити фаршировані млинчики на сковорідці. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Фаршировані млинчики будинки. У вас напевно вийде смачний Фаршировані млинчики raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Фаршировані млинчики в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 154