Млинці з гарбузаЧас приготування: 25 хв Млинці з гарбуза - на перший погляд, незвичайне блюдо, але готується воно досить просто і швидко. Виходять млинці з гарбуза дуже ніжними, соковитими, гарного кольору і неймовірно смачними :) Опис приготування: Млинці з гарбуза - шикарне блюдо, яке вперше я спробувала в вегетаріанському ресторані. Там вони готувалися трохи інакше, але мої млинці вийшли анітрохи не гірше! Як вже було сказано, млинчики з гарбуза виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Також вони дуже легко і швидко насичують, і засвоюються, тому чудово підходять для дітей, особливо якщо млинчики рясно полити карамеллю :) Сподіваюся, рецепт млинчиків з гарбуза вам не здасться складним! Призначення: На сніданок/На святковий стіл/Хеллоуїн Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Млинці з гарбуза В окремій мисці змішаємо розпушувач, три склянки борошна, сіль, цукор. Все добре перемішуємо і тимчасово відставляємо в сторону. Гарбуз крутимо в мікрохвильовці поки вона не стане м'якою (7-20 хвилин). Потім знімаємо з неї шкіру, розрізаємо на шматочки, кладемо в миску і за допомогою блендера робимо гарбузове пюре. У пюре додаємо яйця, ванілін. Гарненько змішуємо (можна скористатися блендером). Вливаємо молоко і додаємо спеції. Перемішуємо. Потім в суху суміш з борошна вливаємо гарбузове пюре. Все перемішуємо ложкою. Якщо необхідно, доливаємо молоко. Тісто має вийти трохи чуще, ніж тісто на звичайні млинці. Потім на сковорідку ставимо сковорідку. Добре розпалює її, змащуємо вершковим маслом (можна використовувати рослинне). І вливаємо тісто на сковорідку за допомогою ложки. Одночасно на сковорідці смажимо відразу кілька млинців. Обсмажуємо їх з двох боків до появи красивою рум'яної скоринки. У миску вливаємо вершки і додаємо до них мед або кленовий сироп. Збиваємо за допомогою міксера або блендера вміст миски до кремоподібного стану. І подрібнюємо горіхи. Млинці викладаємо на тарілку. зверху кладемо вершковий крем. Поливаємо медом або карамельним соусом, посипаємо горіхами і подаємо до столу. Смачного! Млинці з гарбуза - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Млинці з гарбуза в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 270