Шоколадні млинціЧас приготування: 40 хв Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти. Опис приготування: Тісто для млинчиків можна приготувати заздалегідь і використати протягом 24 годин, тримаючи в холодильнику. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок/На десерт/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Шоколад/Какао Блюдо: Випічка/Десерти/Млинчики Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Шоколадні млинці 1. Розламати шоколад і розтопити на водяній бані. Перемішати розтоплений шоколад з 300 мл підігрітого молока. Шоколад повинен повністю розчинитися в молоці. 2. Просіяти борошно в миску, додати какао-порошок, цукрову пудру і сіль. Додати молоко і збити. 3. Збити яйця в піну. 4. Додати яйця в борошняну суміш і перемішати. 5. Розтопити вершкове масло і перемішати з тестом. Влити ром і шоколадну суміш, перемішати. Додати додаткову борошно, якщо тісто занадто рідке. За консистенцією тісто має бути схоже на рідку сметану. Дати тісту постояти 2-3 години. 6. Розігріти масло в сковороді. Вилити тісто на сковороду з допомогою ополоника і обсмажити млинці близько 30 секунд з одного боку і 15 секунд з іншого. Готові млинці змастити вершковим маслом і подавати гарячими. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Шоколадні млинці raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Шоколадні млинці можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 476