Млинці на кефіріЧас приготування: 20 хв Млинці на кефірі виходять особливо ніжними і пишними, але й приготувати їх небагато важче. Втім, мій простий рецепт млинчиків на кефірі напевно допоможе вам впоратися з цим завданням :) Опис приготування: Особисто я поважаю млинці на кефірі більше, ніж будь-які інші млинці. Вони виходять більш жирними, ніжними, пишними. Їх смачно їсти навіть просто так, без начинки. А вже якщо ще й сметанки або варення якого бог до таких млинців послав - то це взагалі справжній бенкет :) Проблема лише в тому, що приготувати млинці на кефірі трохи складніше, ніж звичайні. Але, сподіваюся, мій рецепт млинчиків на кефірі це завдання вам полегшить. Удачі! :) Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Кефір Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Млинці на кефірі Розбити яйця в миску, додати цукор і сіль. Збити до розчинення солі та цукру. Додати півсклянки борошна і соду. Злегка перемішати міксером. Продовжуючи збивати, поступово вводимо в суміш кефір і рослинне масло. Не припиняючи збивати, вводимо в тісто решту борошна. На виході повинно вийти ідеально гладке тісто без грудочок. На розпечену і злегка змащену вершковим маслом сковороду виливаємо невелику кількість тіста. Нахиляючи сковороду, рівномірно розподіляємо наше тісто по всій сковороді. Готуємо млинець близько хвилини з одного боку, після чого перевертаємо на інший. Ще секунд 30 - і млинець готовий. Перекладаємо його з сковороди на тарілку. Повторюючи процедуру, печемо млинці, поки не закінчиться тісто. Готові млинці складаємо в стопочку, не забуваючи кожен млинець злегка змащувати вершковим маслом. Млинці на кефірі готові. Смачного! Млинці на кефірі - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Млинці на кефірі в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 109