Млинці на сніданокЧас приготування: 1 ч. 0 хв Млинці на сніданок люблять багато! З варенням, медом, сметаною, згущеним молоком, сиром або м'ясом. Або з ікрою! Млинці, млинці - це споконвіку російське блюдо. Готуються вони з борошна, яєць і молока (або води). Опис приготування: Млинці на сніданок обіцяють ситне і солодке початок дня. Готувати млинці зовсім нескладно, просто треба частіше практикуватися. Замішуємо тісто з борошна, яйця, молока, кип'яченої води. Додаємо сіль і цукор за смаком. Розігріваємо сковороду, гарненько змащуємо її шматочком вершкового масла або сала і смажимо млинець. Призначення: На сніданок/Швидкий сніданок/Ситний сніданок/Для дітей/На сніданок/На святковий стіл/Масляна Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня/Країни Європи Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Млинці на сніданок 1. У сотейнику віночком збийте яйце з молоком. Додайте сіль і гашене соду. 2. Поставте на вогонь і нагрійте. Суміш не повинна бути гарячою, тільки теплою, такою, щоб можна було в неї всунути палець. 3. Перелийте суміш у миску. 4. Поступово, помішуючи віночком, вводите просіяне борошно. Суміш стане густою. 5. Додайте оливкове масло і воду, перемішайте. 6. Тісто для млинчиків повинно вийти рідким. 7. Гарненько прогрійте сковороду, змастіть дно сковороди олією, шматочком сала або вершкового масла. Підніміть сковороду і на вазі влийте в її центр приблизно ополоники тесту. 8. Тут же виконайте нахиліть сковороду на всі боки по колу, щоб тісто з центру розтеклося по всій поверхні сковороди. Якщо тесту мало - додайте. Робити це треба швидко. Перший млинець у вас не вийде грудкою, якщо спочатку ви спечете мініатюрний млинець і переконайтеся, що сковорідка прогрілася як треба. Смажити млинчики треба на середньому вогні. 9. Коли млинець на сковороді трохи запечеться, тобто НЕ БУДЕ рідким, плоскою тонкої лопаткою переверніть його на іншу сторону. 10. Готовий млинець (коричнево-золотий) викладіть на тарілку, зверху покладіть маленький шматочок вершкового масла і беріться за наступний. Перед кожним млинчиком намащуйте дно сковороди олією або салом. 11. Смачного! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Млинці на сніданок швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Млинці на сніданок - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 130