Яблучний пиріг за 5 хвилинЧас приготування: 30 хв Вкрай простий рецепт яблучного пирога за 5 хвилин для самих ледачих, або ж, навпаки, найзайнятіших кухарів, яким виділити час на випічку ой як нелегко. Тут же все робиться в лічені хвилини Опис приготування: Тільки глянувши на фото, ви, напевно, вже відразу зрозуміли, що рецепт приготування яблучного пирога за 5 хвилин варто взяти собі на замітку, - таку рум'яну радість можна готувати хоч кожен день, роблячи своїх близьких щасливіше і добріше з кожним днем! Так що розповім, як приготувати яблучний пиріг за 5 хвилин, і бажаю вам добра! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Яблучний пиріг за 5 хвилин 1. Яблука миємо, ріжемо шматочками, видаляючи насіння і качан. Вистилаємо на деко папір, трохи змащуємо її маслом, і викладаємо яблука. Посипаємо корицею. 2. Збиваємо яйця з цукром. Потім потроху вводимо борошно і додамо розпушувач. Чим довше збивати - тим ніжніше шарлотка! Заливаємо яблука. 3. Випікаємо при 180 градусах в розігрітій духовці. Постійно стежимо - як тільки верх підніметься і зарум'яниться, - можна виймати і подавати. Вдалою готування! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Яблучний пиріг за 5 хвилин самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Яблучний пиріг за 5 хвилин - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 357