Запіканка грибнаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Тут присутні чудові гриби - лисички та гливи, саме вони є основою для запіканки. Пікантний елемент надають житній хліб і правильно підібрані спеції. Опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування запіканки грибний. Запіканка готується на основі грибів лисичок і глив, можна, звичайно, взяти і шампіньйони, але смак трішечки зміниться. Блюдо подається в гарячому вигляді, але і холодним їсти, теж нічого так. Вдалого приготування! Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Гриби/Лисички/Гливи Блюдо: Випічка Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Запіканка грибна Духовку прогрійте до 220 градусів. Тим часом обсмажте на олії подрібнену цибулю, потім додайте гриби, влийте бульйон і сметану. Варіть 3-4 хвилини. Спеції за смаком. Хліб наріжте скибочками, намажте вершковим маслом, потім поріжте кубиками. Кладемо хліб в змащену маслом форму для запікання, присипаємо прованськими травами. На хліб викладете грибну суміш, зверху рясно натріть сир. Запікати 15-20 хвилин. Смачного! Цей смачний Запіканка грибна ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Запіканка грибна з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Запіканка грибна. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 62