
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Любителям медових тортів пропоную на замітку відмінний варіант - простий рецепт торта Капучино з фото. Ароматні і хрусткі шоколадні коржі з найніжнішим кремом.
Опис приготування:
Рецепт приготування торта Капучино досить простий, так що не вимагає особливого святкового приводу, щоб його зробити. У даному варіанті можна експериментувати з кремом, щоразу роблячи новий.
Призначення: На святковий стіл
Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мед
Блюдо: Випічка/Торти
Інгредієнти:
- Яйця - 5 Штук
- Цукор - 2 склянки (1.5 в тісто, 0.5 в крем)
- Рослинна олія - ??5 Ст. ложок
- Сода - 1 Щіпка
- Мед - 3 Ст. ложки
- Капучино - 3 Ст. ложки
- Какао - 3 Ст. ложки
- Борошно - 2.5 Склянки
- Молоко - 2 склянки
- Ванільний цукор - 1 Щіпка
- Вершкове масло - 200 Грам
- Згущене молоко - 400 Грам
Кількість порцій: 1
Як приготувати Торт Капучино 
1. Для приготування тіста необхідно збити яйця з цукром. Додати рослинне масло, щіпку соди і мед. Отриману суміш добре перемішати і відправити на парову баню. На повільному вогні варити, помішуючи, близько 10 хвилин. Всипати тонкою цівкою капучино і какао. Просіяти борошно і додати в тісто. На пергаменті для випічки зробити заготовки - намалювати кружечки однакового діаметра. Вилити тісто і відправити в розігріту духовку (з даної кількості інгредієнтів виходить близько 5 коржів).

2. Через 5-7 хвилин корж буде готовий. Трохи остудити і зняти з паперу.

3. Торт Капучино в домашніх умовах неможливий без крему. Для його приготування необхідно з'єднати цукор з 3 столовими ложками борошна. Додати ванільний цукор і 1 склянку молока. Все ретельно перемішати, щоб не утворилися грудочки. В окремій каструльці довести до кипіння 1 склянку молока. Тонкою цівкою влити крем в кипляче молоко, постійно помішуючи. На повільному вогні проварити трохи, щоб крем загус. Окремо збити вершкове масло зі згущеним молоком. Об'єднати обидва крему і ретельно перемішати.

4. Можна збирати торт. Кожен корж рясно змастити кремом і при бажанні додати подрібнених горіхів, цукатів, сушений або свіжих ягід. Верхній корж також змастити кремом і присипати тертим шоколадом або крихтою коржа.

5. Відправити тортик в холодильник мінімум на 2-3 години (краще на ніч). Ось і весь рецепт торта Капучино з фото. Нарізати порційними шматочками і подавати до столу.
Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Торт Капучино будинки. У вас обов'язково вийде смачний Торт Капучино raquo ;, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Торт Капучино в домашніх умовах.