Варення зі слив в хлібопічціЧас приготування: 1 ч. 0 хв Необов'язково робити варення в каструлі. Можна приготувати його в хлібопічці. І в цьому рецепт буде детально описано, як приготувати варення зі слив в хлібопічці. Опис приготування: Щоб приготувати варення зі слив в хлібопічці, вам потрібно буде тільки лише очистити сливи від кісточок і засипати всі інгредієнти в хлібопічку. Це не відніме у вас багато часу і вже через п'ятнадцять хвилин ви зможете займатися своїми справами, чекаючи, поки прилад сам завершить всю роботу. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення зі слив в хлібопічці Моєму сливи. Розрізаємо їх і виколупуємо кісточки. Кісточки викидаємо, сливи складаємо в одну миску. Посипаємо сливи цукром. Додаємо лимонний сік. Зливи з цукром пересипаємо в ємність хлібопічки. Додаємо трохи води. Включаємо на хлібопічці режим Джем або Варення raquo ;. Що ж, ваша участь у приготуванні майже завершено. Не забудьте тільки переконатися, що в хлібопічці є лопатки, які будуть збивати сливи. Вначала варення може здатися вам рідкуватим, але у міру охолодження воно загусне і ви з задоволенням насолодитеся його смаком. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Варення зі слив в хлібопічці raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Варення зі слив в хлібопічці на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 147