Торт &Цезар&Час приготування: 5 ч. 0 хв Пропоную вам рецепт приготування торта Цезар - Шоколадного бісквітного торта з глазур'ю і горішками, який не залишить вас байдужими. Опис приготування: Щоб приготувати торт Цезар в домашніх умовах, потрібно спочатку випекти коржі, потім зробити для них крем, подрібнити горіхи. Коржі покриваємо кремом, формуємо торт, готуємо глазур і обливаємо торт глазур'ю, поверхня торта покриваємо горіхами. Смакота! Призначення: На полуденок/На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Бісквітне тісто Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Торт Цезар Збиваємо блендером або вручну яйця, цукор, какао, сметану і розпушувач. Додаємо борошно. Перемішуємо до стану густої сметани. Випікаємо половину маси у формі для запікання. Попередньо розстеляємо на дні форми папір для запікання і змащуємо її маслом. Те ж саме робимо і з другим коржем пізніше. А поки випікаємо корж при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Робимо крем з масла і згущеного молока. Збиваємо масу до однорідності. Обсмажуємо арахіс. Якщо арахіс вже обсмажена, вам залишається тільки подрібнити його. Коржі покриваємо кремом один між одним, зверху і з боків. Рівномірно розподіляємо по поверхні торта горіхи. Для приготування глазурі розтоплюємо шоколад у воді, додаємо в нього коньяк і вершки. Перемішуємо. Покриваємо торт глазур'ю. Покриваємо торт зверху і збоку другою половиною горішків. Даємо торту просочитися в холодильнику протягом 2-3 годин, - і він готовий. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Торт Цезар у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Торт Цезар raquo ;. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 39