Ягідний чізкейк без випічкиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ягідний чізкейк без випічки - прекрасне рішення для будь-якого свята! Він виглядає дуже красиво і урочисто, ну а про смак я взагалі мовчу, адже він незрівнянний! Перевірено і дітьми, і дорослими! Опис приготування: Приголомшливий зовнішній вигляд даного чизкейка з упевненістю дозволяє його назвати маленьким кулінарним шедевром. А дійсно, адже готується він просто, а результат - чудовий. Вашій увазі - простий рецепт приготування ягідного чізкейку без випічки. Гарного вам дня! Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Малина/Молочні продукти/Сирий/Сливки/Вершковий сир Блюдо: Випічка/Чізкейк/Без випічки Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Як приготувати Ягідний чізкейк без випічки Печиво перемелює на м'ясорубці або в блендері. Вершкове масло розтопіть і перемішайте з печивом до однорідної маси. Кладемо отримане тісто у форму, утрамбовуємо і ставимо в холодильник на 40 хвилин. Желатин залийте 100 мл холодної кип'яченої води. Коли набубнявіє, прокип'ятіть його, а потім остудіть. Вершки збийте з цукром, додайте вершковий сир, добре перемішайте і з'єднайте в желатином. Отриману масу кладемо на корж і відправляємо в холодильник на 3-4 години. При подачі прикрашаємо ягодами малини. Смачного! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Ягідний чізкейк без випічки самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Ягідний чізкейк без випічки - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 156