Шоколадний торт землетрус IIЧас приготування: 1 ч. 20 хв Тортик від шефа Опис приготування: Розігрійте духовку до 325 градусів за Фаренгейтом (165 градусів С). Збризніть форму для випікання маслом. Викладіть кокосову стружку і горіхи пекан і на дно форми. Приготуйте суміш для торта згідно інструкції на упаковці. Вилити суміш на горіхи пекан і кокосову стружку. У середній каструлі розтопити вершкове масло, додайте вершковий сир, ваніль, цукрову пудру, добре перемішайте. Зачерпніть вершкову масу чайної ложки викладіть на торт. Випікати торт в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 325 градусів за Фаренгейтом (165 градусів С) протягом 50-55 хвилин або до готовності. Призначення: На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 18 Побачивши це неймовірне блюдо, Шоколадний торт землетрус II, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Шоколадний торт землетрус II вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Шоколадний торт землетрус II, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 49