Російські млинціЧас приготування: 20 хв Російські млинці - мабуть, найпопулярніше російське блюдо за межами нашої країни. Дійсно, млинці - традиційне російське блюдо, однак піч їх вміють не всі. Виправляємо це непорозуміння. Опис приготування: Відразу скажу, ніж росіяни млинці відрізняються від млинців, оскільки багато хто, побачивши мій простий рецепт російських млинців, напевно будуть дивуватися - які ж вони росіяни? Так от: те, що я описала в цьому рецепті, це називається млинчики. По суті, вони відрізняються від млинців своєю товщиною: млинці - тонкі, млинці - товсті. От і вся різниця. Тому те, що ви бачите в цьому рецепті - це саме російські млинці, а не млинці. Сподіваюся, рецепт вам сподобається і стане в нагоді. Удачи в приготуванні! :) Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Російські млинці У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, цукор і молоко. Збиваємо віночком до однорідності. Продовжуючи збивати, поступово вводимо в суміш борошно. Збиваємо до однорідної маси без грудочок. Додаємо трохи рослинного масла, перемішуємо. На розігріту і злегка змащену маслом сковороду виливаємо трохи тіста. Нахиляємо сковороду, щоб тісто рівномірно розподілилася по всій площі сковороди. Обсмажуємо до готовності з одного боку, потім перевертаємо млинчик на інший бік. Печемо млинець до готовності з іншого боку. От і все! Аналогічним способом печемо інші млинці, для швидкості можна пекти відразу на двох сковородах. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Російські млинці - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Російські млинці в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 49