Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Російські млинці

Російські млинці

Російські млинці
Час приготування: 20 хв
Російські млинці - мабуть, найпопулярніше російське блюдо за межами нашої країни. Дійсно, млинці - традиційне російське блюдо, однак піч їх вміють не всі. Виправляємо це непорозуміння.

Опис приготування:
Відразу скажу, ніж росіяни млинці відрізняються від млинців, оскільки багато хто, побачивши мій простий рецепт російських млинців, напевно будуть дивуватися - які ж вони росіяни? Так от: те, що я описала в цьому рецепті, це називається млинчики. По суті, вони відрізняються від млинців своєю товщиною: млинці - тонкі, млинці - товсті. От і вся різниця. Тому те, що ви бачите в цьому рецепті - це саме російські млинці, а не млинці.

Сподіваюся, рецепт вам сподобається і стане в нагоді. Удачи в приготуванні! :)

Призначення: На сніданок

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Мука
Блюдо: Випічка/Млинці
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Яйця - 2 Штуки
  • Молоко - 2 Чашки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайної ложки
  • Борошно - 2 Чашки
  • Олія соняшникова - 2 чайні ложки

Кількість порцій: 4

Як приготувати Російські млинці
Російські млинціУ миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, цукор і молоко. Російські млинціЗбиваємо віночком до однорідності. Російські млинціПродовжуючи збивати, поступово вводимо в суміш борошно. Російські млинціЗбиваємо до однорідної маси без грудочок. Російські млинціДодаємо трохи рослинного масла, перемішуємо. Російські млинціНа розігріту і злегка змащену маслом сковороду виливаємо трохи тіста. Нахиляємо сковороду, щоб тісто рівномірно розподілилася по всій площі сковороди. Російські млинціОбсмажуємо до готовності з одного боку, потім перевертаємо млинчик на інший бік. Російські млинціПечемо млинець до готовності з іншого боку. Російські млинціОт і все! Аналогічним способом печемо інші млинці, для швидкості можна пекти відразу на двох сковородах. Смачного!
Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Російські млинці - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Російські млинці в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі!
Категорія: Випічка Переглядів: 49   
Схожі рецепти страв з фото:
Млинці з червоною рибою
Млинці на воді
Млинці на молоці
Млинці з кленовим сиропом
Млинці з варенням
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.