Млинці з кабачківЧас приготування: 25 хв Млинці з кабачків - просте і ситне блюдо для простого буденного обіду або вечері. У спеку, коли м'яса не дуже-то й хочеться - саме те. Опис приготування: Млинці з кабачків, приготовані за цим рецептом з фото, виходять дуже ніжними, м'якими і соковитими. Та й ситними, в принципі, теж - трьома-чотирма такими млинцями можна вдосталь наїстися. Подавати млинці з кабачків найкраще зі свіжою сметаною або кефіром. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Випічка/Млинці Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Дієта: Вагітним і годуючим Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Млинці з кабачків Зелень дрібно шаткуємо. Кабачки натираємо на дрібній тертці, викладаємо в миску. Якщо кабачки були дуже соковитими, то виділився сік зливаємо, залишаємо тільки м'якоть. Додаємо до кабачків яйця, перемішуємо. Додаємо в суміш зелень. Додаємо борошно, сіль, перець, і добре перемішуємо. У сковороді розігріваємо олію. Викладаємо наші кабачкові млинчики на сковороду, обсмажуємо близько 5 хвилин. Перевертаємо і смажимо ще 4-5 хвилин до повної готовності. Готово! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Млинці з кабачків - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Млинці з кабачків в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 210