Квас з житнього хлібаЧас приготування: 10 ч. 0 хв Цей смачний напій готується в різних інтерпретаціях, але це ніяк не впливає на його корисність для нашого організму. Пропоную варіант приготування квасу з житнього хліба, виходить супер! Опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування квасу з житнього хліба. Цей напій має цілим комплексом корисних властивостей, покращує травлення і загальний стан імунної системи. Якщо вам не подобається родзинки, можна замінити чорносливом. Квас необхідно зберігати в холодильнику. Удачі! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Квас з житнього хліба Хліб наріжте скибочками і викладіть на деко, гарненько підсушіть в нагрітій духовці. Перекладіть сухарі в каструлю і залийте їх окропом, залиште так на 3 години. Потім хлібний настій процідіть і додайте цукор з дріжджами. Приберіть в тепле місце на 5-6 годин. Каструлю накрийте марлею. Як тільки з'явиться піна - він готовий! Проціджуємо і переливаємо в чисті пляшки, додавши родзинки, відразу ставимо в холодильник. Смачного! За цим рецептом приготувати Квас з житнього хліба дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Квас з житнього хліба просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 51