Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Тайські млинці

Тайські млинці

Тайські млинці
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Тайські блинопік готують такі млинці прямо на вулиці. Справжні майстри так професійно жонглюють найтоншими листами тесту і тут же фарширують, що спробувати це блюдо хочеться кожному.

Призначення: На вечерю/Для дітей/На десерт/На святковий стіл/Масляна

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Випічка/Млинці
Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Тайська

Інгредієнти:
  • Яйце - 1 Штука (плюс 2 яйця для начинки)
  • Сіль - 0,5 чайної ложки
  • Кокосове молоко (або 10% вершки) - 100 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - За смаком
  • Банани - 2 Штуки (начинка)
  • Згущене молоко - За смаком (начинка)
  • Шоколадний соус - За смаком (начинка)

Кількість порцій: 4

Як приготувати Тайські млинці
Тайські млинці1. Замісити тісто круте, як на пельмені. Розмішати молоко, вершки і яйця. Додати солі і всипати борошна стільки, скільки візьме ця рідина. Готове тісто покласти в целофановий пакет і залишити на 1 годину, щоб воно стало більш еластичним. Начинку потрібно приготувати заздалегідь. Вона потрібна буде відразу ж, як млинець виявиться на сковороді. Нарізати банани. Яйця трохи збити. Тайські млинці2. Розкочувати тісто потрібно дуже тонко. Діаметр коржі повинен бути трохи більше діаметру сковороди. Сковороду розігріти на середньому вогні, додати рослинне масло і викладаємо тісто. Зверху відразу тісто змащуємо яйцем. Приблизно 0,5 яйця на один млинець. Тайські млинці3. Порізаний кільцями банан викладаємо на середину банана, відразу ж після змащування його яйцем. Тайські млинці4. Все це треба робити швидко, без пауз. Тут же звертаємо млинець конвертом і обсмажуємо його з двох сторін. Тайські млинці5. Готовий млинець поливаємо зверху згущеним молоком та шоколадною пастою. Тайські млинці6. Тепер тайський млинець розрізаємо на кілька шматочків і його можна їсти. Найзручніше його їсти за допомогою зубочисток.

Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Тайські млинці. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Тайські млинці в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту.
Категорія: Випічка Переглядів: 82   
Схожі рецепти страв з фото:
Млинці з шоколадом і бананом
Млинці на мінеральній воді
Млинці &Mінутка& в духовці
Млинці на сніданок
Млинці на молоці
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.