Яблучний пиріг ЕкспресЧас приготування: 40 хв Готується дуже швидко! Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Яблучний пиріг Експрес Розігріти духовку до 220 ° C. Розкачайте тісто і викладіть на лист для випічки. Проколоти тісто вилкою Змастити тісто мигдальним кремом або яблучним пюре, близько 1 см від краю. Очистити 4 яблука, видалити серцевину, і нарізати скибочками. Покласти скибочки яблука на торт. Поставити в духовку і пекти, поки тісто не стане золотисто-коричневого кольору (близько 20 хвилин). Спробуйте приготувати Яблучний пиріг Експрес в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Яблучний пиріг Експрес можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 164