Багет з начинкоюЧас приготування: 20 хв Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати - тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі! Опис приготування: Такий багет з начинкою в домашніх умовах зможе приготувати і дитина - настільки це просто! зате смачніше закуски я, наприклад, не знаю. Адже фантазії є де розгулятися, і при бажанні для трохи зачерствів багета можна завжди знайти апетитні начинки з того, що є вдома. Так що, знаючи, як приготувати багет з начинкою, ви без зусиль в холодильнику знайдете, з чого ж цю саму начинку можна зробити! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Шинка Блюдо: Випічка/Багет Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Багет з начинкою 1. Дрібно ріжемо цибулю. 2. Зелень теж измельчим. 3. Шинку ріжемо дрібними кубиками. 4. Сир тремо на крупній тертці. 5. Багет розрізаємо поздовжньо на половинки. 6. Дістаємо серединку з кожної половинки. 7. Змішуємо сметану з шинкою, сиром, цибулею і зеленню. Можна посолити і додати приправи. 8. трамбуємо начинкою половинки нашого багета. 9. Випікаємо 5-10 хвилин в розігрітій духовці, або хвилини три в мікрохвильовці - щоб сир почав плавитися, а булочка нагрілася. Багет з начинкою - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Багет з начинкою в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 672