Кистибий з картоплею![]() Час приготування: 40 хв Рецепт приготування кистибий з картоплею. Прісна, обсмажена на сковороді коржик, яку начиняє картопляним пюре або кашею. Опис приготування: Дуже смачна страва татарської кухні. У процесі приготування коржі треба наповнювати начинкою гарячими, інакше вони будуть ламатися. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Коржики Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати кистибий з картоплею ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Кистибий з картоплею -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується кистибий з картоплею будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 237