Черемховий тортЧас приготування: 3 ч. 0 хв Дуже ніжний і оригінальний торт! Опис приготування: Для початку молоко довести до кипіння і залити ним черемху приблизно на 2 години, перемішавши при цьому. Тим часом цукор розтерти з яйцем до білого кольору, потім додати черемху і перемішати все разом. Додати туди ж борошно і розпушувач і замісити тест, який має бути не дуже густим. Тісто розділити на 2 частини і по черзі спекти коржі при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин. Для крему слід збити сметану і цукор. На перший корж викласти цей крем, потім другий корж і знову змастити все кремом. Прикрасити можна за власним смаком. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Побачивши це неймовірне блюдо, Черемховий торт, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Черемховий торт вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Черемховий торт, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 28