Торт &Арабські гірки&Час приготування: 2 ч. 0 хв Торт, приготовлений вдома, завжди був найсмачнішим. Ще з давніх пір у мене збереглася колекція рецептів, яка частенько поповнюється. Один з улюблених рецептів - торт" Арабські гірки". Смачно! Опис приготування: Торт" Арабські гірки" після приготування має трохи постояти, щоб просочитися кремом. Якщо я його роблю на свято, то обов'язково печу і збираю напередодні, щоб він постояв у холодильнику і добре з'єднався. Якщо комусь здасться, що торт надто солодкий, можна злегка зменшити дозу цукру. Сметану обов'язково беріть густу, щоб можна було її збити. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Торт Арабські гірки Всі інгредієнти для тіста збити в міксері, крім какао. Тісто розділити навпіл. В одну частину додати какао. Випікати бісквіти в різних формах. Всі інгредієнти для крему збити в міксері. Білий бісквіт порізати на кубики. Темний бісквіт порізати на кубики. Приготувати глазур: молоко підігріти, додати цукор і какао і трохи проварити на повільному вогні. Зібрати торт у вигляді гірки, чергуючи білий і темний бісквіт. Кожен шар промащувати кремом. Зверху прикрасити кремом і глазур'ю. Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Торт Арабські гірки в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Торт Арабські гірки - Найкращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 217