Бабушкін яблучний пирігЧас приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт приготування домашнього яблучного пирога. Обов'язково спробуйте цей чудовий пиріг і Ви не пошкодуєте. Смачного! Опис приготування: 1) Розігріти духовку 425 градусів за Фаренгейтом (220? С). Розтопити масло в каструльці. Зверху сипати борошно, щоб утворилося тісто. Додати води, білий і коричневий цукровий пісок. Закип'ятити на повільному вогні. 2) Покласти нижню скоринку пирога на деко. Викласти яблука поверх, утворюючи маленький горбок. Накрити яблука сеточной кіркою. Обережно залити сітковий кірку сумішшю цукру та олії. 3) Випікати в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин, потім зменшити температуру до 350 градусів за Фаренгейтом (175? С). Далі випікати ще 35-45 хвилин або до тих пір, поки яблука стануть м'якими. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Бабушкін яблучний пиріг в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Бабушкін яблучний пиріг - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 26