Торт &Кліпарт&Час приготування: 6 ч. 0 хв Торт готується на основі різнобарвного желе, печива і консервованих персиків. Виглядає, насправді, дуже забавно і весело. Торт Кліпарт - Стане прекрасним доповненням до дитячого свята! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування торта Кліпарт raquo ;. Завдяки різнобарвному желе і шматочках помаранчевих персиків, торт виходить дуже яскравим і красивим, що не може не притягувати. Прослідкуйте, щоб торт як слід застиг в холодильнику, інакше він може розвалитися. Удачі! Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Персик/Молочні продукти/Сметана Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Торт Кліпарт Підготуйте два види желе відповідно до інструкції. Поставте їх у холодильник для застигання на 1-2 години. Желатин залийте 100 мл води, залиште набухати 10 хвилин. Підігрійте желатин на повільному вогні до 50 градусів. Перемішайте до повного розчинення, потім остудіть. Консервовані персики наріжте середніми шматочками. Печиво поламайте великими шматками. Обидві тарілки з желе опустіть в ємність з гарячою водою на 15 секунд, переверніть желе на тарілку. Тепер поріжте желе великими шматочками. Підготуйте велику ємність в якій буде застигати торт. Покладіть в неї сметану, цукор, ванільний цукор. Ретельно все збийте до повного розчинення цукру. Влийте желатин (остиглий). Розмішайте суміш міксером. У сметанним масу кладемо шматочки желе, персиків і печива. Акуратно перемішуємо. Печиво має спливти вгору, проконтролюйте цей момент, адже пізніше воно буде низом торта. Ставимо ємність в холодильник для застигання на 4-5 годин. Опускаємо ємність з тортом на 20 секунд у гарячу воду, зверху накриваємо великим блюдом і перевертаємо. Торт готовий! Смачного! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Торт Кліпарт у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Торт Кліпарт raquo ;. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 163