Піца з копченою ковбасоюЧас приготування: 30 хв Смачну та ароматну піцу можна приготувати з борошна, оливкового масла, тертого сиру, помідорового пюре і декількох кружечків копченої ковбаси. Хороша така піца і в якості холодної закуски. Опис приготування: Як приготувати піцу з копченою ковбасою? 1. Насамперед треба замісити тісто для основи піци. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води і оливкового масла замісіть еластичне і м'яке тісто. Розкачайте його кругом, товщиною 0,5 см. Викладіть коло з тіста на застелений пергаментним папером деко. 2. Змастіть основу для піци томатною пастою (пюре з помідорів). 3. Присипте основу тертим сиром. 4. Викладіть тонкі кружальця копченої ковбаси. 5. За бажанням, присипте піцу свіжомеленим чорним перцем і орегано. 6. Випікайте піцу з копченою ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин. Піца з копченою ковбасою готова! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Ковбаса і сосиски Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Дуже смачний Піца з копченою ковбасою зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Піца з копченою ковбасою з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 97