Млинці з куркою і сиромЧас приготування: 30 хв Соковиті, вершкові, ніжні, зі сметаною і зеленню! Пальчики оближеш! І все це - млинці з куркою і сиром. Для економії часу використовуйте варену курку. Сир підійде будь-який, придатний в начинку. Опис приготування: Для млинців з куркою і сиром нам знадобиться варена курка, тертий сир. За бажанням, в начинку можна додати подрібнену зелень або смажену цибулю. Отже, як приготувати млинці з куркою і сиром? 1. Варену курку пропустіть через м'ясорубку або дрібно порубати ножем. 2. Сир дрібно наріжте або натріть на великій тертці. 3. Перемішайте курку і сир, посоліть і поперчіть і ще раз гарненько змішайте. 4. Готуємо тісто для млинців. Для цього у велику миску всипте борошно, додайте трохи солі, ложку рослинної олії, вбийте яйце і влийте трохи води. Почніть замішувати. Поступово вводите воду, щоб вийшло рідке тісто. Грудочок бути не повинно, тому постійно заважайте. 5. Сковороду нагрійте на середньо-високому вогні, змастіть її шматочком вершкового масла. У гарячу сковороду влийте 3-4 столові ложки тіста і повертите сковородою на льоту в різні боки, щоб тісто розтеклося по сковороді. 6. Через хвилинку млинець переверніть, обсмажте з іншого боку і викладіть на тарілку. Залийте в сковороду другу порцію тесту, а в центр готового млинця викладіть столову ложку начинки і загорніть його трикутником або навпіл. 7. Готові млинці з куркою і сиром злегка обсмажте на олії. Поріжте на трикутнички і подавайте. Смачного! Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок/На швидку руку Основний інгредієнт: Птах/Курка/Молочні продукти/Сир/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Млинці Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Візьміть собі на замітку як приготувати Млинці з куркою і сиром. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Млинці з куркою і сиром в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 1035