Чебуреки по-грецькиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Пропоную сьогодні класичний рецепт чебуреків по-грецьки. У чому відмінність від звичних? Грецькі чебуреки дуже маленькі і мають рідку начинку, трохи іншого змісту. Про все - в рецепті. Опис приготування: Хочете поекспериментувати з фаршем і тестом? Тоді пропоную приготувати чебуреки по-грецьки в домашніх умовах. Робляться вони як і звичайні чебуреки, тільки маленькою форми. У багатьох сім'ях це блюдо є традиційним і готується дуже часто. Призначення: На обід/На полуденок Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Страви в тесті/Чебуреки Географія кухні: Країни Європи/Грецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Чебуреки по-грецьки 1. Для початку зробимо тісто: розчиніть сіль у воді, додайте оцет, смалець і в самому кінці борошно (скільки візьме). Замісити тісто, гарненько його обминаючи. Воно має бути еластичним. 2. Приготувати чебуреки по-грецьки в домашніх умовах зовсім не складно. Головне - зробити правильне тісто. Поле того, як тісто буде готове, дайте йому хвилин 10 постояти. Після цього розділіть його на частини і кожну з них розкачайте по черзі. На середину покладіть начинку (я брала готовий фарш і додавала до нього трохи води, щоб він вийшов дуже соковитим). 3. Закрийте начинку другою половиною розкачане тісто і обріжте за допомогою звичайної тарілки. Якщо у вас є спеціальний ніж для чебуреків - скористайтеся ним. 4. Жаряться чебуреки у великій кількості олії. Я додавала трохи смальцю. Ще один секрет - накривайте під час смаження вашу ємність спеціальним жировим екраном. Вже посмажені чебуреки краще складати в глибоку миску і накривати кришкою. А ось, якщо ви любите хрусткі, то тоді навпаки - надовго в мисці не залишайте. За формою вони виходять невеликі - в цьому їх головний секрет. За цим рецептом приготувати Чебуреки по-грецьки дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Чебуреки по-грецьки просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 70