Класична піца з ковбасоюЧас приготування: 30 хв Для приготування класичної піци з ковбасою знадобиться борошно, ковбаса, томатне пюре, тертий сир, орегано. Готується така піца дуже швидко і просто, а результат неодмінно порадує. Опис приготування: Класичну піцу з ковбасою готують з будь ковбасою, але я рекомендую салямі. Основу для піци можете взяти готову, а можете приготувати в домашніх умовах на мою простим рецептом. Як приготувати класичну піцу з ковбасою? 1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води (охолодженої) і оливкового масла замісити м'яке тісто. Розкачайте тісто, товщина - 0,5 см. Викладіть пласт тіста на застелений пергаментним папером деко. 2. Змастіть викладене на деко тісто пюре з помідорів. 3. Рясно присипте основу тертим сиром. 4. Викладіть кружечки ковбаси. 5. Присипте піцу свіжомеленим чорним перцем і орегано. 6. Випікайте класичну піцу з ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин. Класична піца з ковбасою готова! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Ковбаса і сосиски Блюдо: Випічка/Піца Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Класична піца з ковбасою в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Класична піца з ковбасою, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 25