Соте з баклажанів на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, - адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями та до гарнірів, і до м'яса! Опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, що в процесі готування майже не використовується зайвих жирів або шкідливих добавок. Дуже здорова їжа, тому й готуємо ми її здоровим чином, - в мультиварки, яка готує овочі приголомшливо ніжними і соковитими. А потім таке смачне і ніжне соте ми точно так же здоровим чином стерилізуємо для зберігання, але не додаємо оцту. Так що можу сказати точно, - перед вами класичний рецепт соте з баклажанів на зиму, який і смачний, і корисний. Спробуйте! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Соте з баклажанів на зиму 1. Добре моєму і чистимо всі овочі. Нарізаємо дрібними кубиками або тоненькими кружальцями. 2. У режимі випічка на рослинній олії обсмажуємо цибулю. 3. Як трохи підрум'яниться, - доповідаємо гострий перець, болгарський перець, і морквину. 4. Наверх поміщаємо баклажани і трохи їх засолюють. 5. Наверх - помідори. У режимі Гасіння встановлюємо півтори години. 6. Розкладаємо у стерильні банки цукор і сіль, в кожну порівну, а потім - готове соте. Закручуємо стерильними кришками, перевертаємо, і тримаємо в ковдрі до охолодження. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Соте з баклажанів на зиму вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Соте з баклажанів на зиму, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 153