Коржі з начинкоюЧас приготування: 45 хв Приготуйте на сніданок ці чудові коржики з начинкою. Картопляно-цибульна начинка виходить дуже ситної і смачною і чудово поєднується з тістом. Удачи в приготуванні! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування коржів з начинкою. Начинку я зробив з картоплі і обсмаженої цибулі з зеленню. Такі коржі відмінно підійдуть на сніданок, до того ж приготування не забере особливо багато часу. Покроковий рецепт приготування додається. Успіхів! Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Коржики з начинкою Очистіть і промийте картоплю. Потім крупно наріжте. Відваріть в підсоленій воді до готовності. Цибулю дрібно поріжте. Обсмажте на олії до золотистої скоринки. Петрушку миємо і дрібно нарізаємо. Картопля розімніть товкачем, додайте обсмажену цибулю, сіль, перець і петрушку. Перемішайте. Приготуємо тісто. У глибокій мисці змішайте 2 склянки борошна, 0, 5 склянки води, 4 столові ложки рослинної олії і сіль. Замісити тісто. Потім накрийте його харчовою плівкою на 30 хвилин. Поверхня столу присипте борошном, розділіть тісто на рівні шматочки. Кожен шматочок розкачайте в коржик діаметром 17-20 см. Обсмажте коржі з двох сторін на олії. На кожен коржик викладіть по 2 столових ложки начинки. Коржик згорніть навпіл. Готово! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Коржики з начинкою самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Коржі з начинкою - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 152