Пиріг з гарбуза в мультиваркиЧас приготування: 1 ч. 15 хв Якщо ви любите гарбуз, то напевно частенько готуєте з неї кашу. Однак пропоную вам спробувати ще один варіант - пиріг з гарбуза в мультиварки. Він виходить дуже ніжним і повітряним. Опис приготування: Приготувати пиріг з гарбуза в мультиварки досить просто. Використовувати можна не тільки свіжу, але і заморожену гарбуз, яку попередньо потрібно злегка проварити. У цей пиріг можна додати також сухофрукти. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Пиріг з гарбуза в мультиварки 1. Щоб пиріг з гарбуза в мультиварки в домашніх умовах вийшов однорідним, гарбуз попередньо потрібно подрібнити за допомогою блендера. 2. Борошно просіяти і додати розпушувач. Всипати цукор і перемішати. Вбити яйця і додати гарбузове пюре. 3. Додати рослинне масло (можна замінити вершковим). Ретельно вимішати тісто, щоб воно було однорідним і без грудочок. Тісто не повинно бути дуже крутим, швидше схожим на густу сметану. Додати дрібку ваніліну. При бажанні можна додати корицю на кінчику ножа. 4. Це класичний рецепт пирога з гарбуза в мультиварки. При бажанні можна також додати подрібнені сухофрукти (чудово підходить курага). Чашу мультиварки змастити трохи олією і вилити тісто. 5. Включити режим Випічка на 55-60 хвилин. Коли пиріг буде готовий, йому потрібно дати трохи охолонути в чаші, а потім викласти на блюдо. При подачі можна присипати цукровою пудрою або сметанною, збитою з цукром. Такий пиріг можна їсти як теплим, так і повністю остившім. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Пиріг з гарбуза в мультиварки. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Пиріг з гарбуза в мультиварки, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Пиріг з гарбуза в мультиварки у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 84