Кримські чебурекиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Спробувавши ці чебуреки, ви ніколи вже не захочете ніяких інших. Повітряне, з хрусткою підсмаженою скоринкою тісто і соковита начинка - такими і повинні бути справжні чебуреки. Опис приготування: Всі ми хоч раз, але відпочивали в казковому Криму. І, звичайно ж, ласували на пляжі чебуреками і різними солодощами. Хочете згадати ті хороші дні відпочинку? Розповім вам, як зробити кримські чебуреки. Соковита начинка, смачне і хрустке тесто..мммм. Такі чебуреки смачні і в гарячому вигляді, і холодними - це якщо залишаться ... що навряд чи. Пропоную вам простий рецепт кримських чебуреків і запевняю вас - спробувавши їх, ви будете користуватися тільки цим рецептом. Отже, приступаємо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто/Фарш Блюдо: Випічка/Страви в тесті/Чебуреки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Кримські чебуреки Відокремлюємо жовток від білка і виливаємо жовток в стакан. Доливаємо в нього води, щоб вийшло 3/4 склянки. Додаємо до жовтка з водою 0,5 чайної ложки солі і добре перемішуємо, щоб сіль розчинилася. Борошно просіваємо в миску, в якій будемо замішувати тісто. Вливаємо в борошно вийшла суміш і розмішуємо виделкою. Вийде приблизно ось так. Тепер вливаємо третину склянки соняшникової олії і починаємо замішувати тісто. Довго його місити не треба. Повинно вийде досить туге тісто. Загорнемо його в харчову плівку і покладемо в холодильник хоча б на пів години. Поки тісто вилежується, приготуємо фарш. Почистимо цибулю, помиємо м'ясо і всі, крім однієї цибулини, перекрутити на м'ясорубці. Залишилася цибулину наріжемо дрібними кубиками. Додаємо у фарш сіль, перець і пару ложок води - так буде соковитіше. Можна додати й інші спеції. Всі хорошенечко розмішуємо до однорідної маси. Виймаємо тісто з холодильника і нарізаємо на шматочки. Вийде приблизно 10-12 шматочків. На розрізі видно, яким має вийде тісто - схоже на листкове. Розкачуємо тісто в тонкий млинець. На одну сторону викладаємо фарш. Добре защипуємо краю чебуреків. Для додаткової краси, краї можна обрізати фігурним ножем. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і смажимо чебуреки на середньому вогні з двох боків до яскравої золотистої скоринки. Щоб видалити зайвий жир, викладаємо чебуреки на серветку. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Кримські чебуреки, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Кримські чебуреки - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 202