Російський яблучний пирігЧас приготування: 40 хв Російський яблучний пиріг пекла ще моя бабуся. Він дуже простий у приготуванні. Виходить ароматним і смачним. Рецепт російського яблучного пирога - вашій увазі! Спробуємо? ;) Опис приготування: Російський яблучний пиріг можете подати зі збитими вершками (дуже смачно!) Або морозивом. Також добре підійде натуральний йогурт. Він просочиться яблучним соком пирога і прекрасно його доповнить. Насолоджуйтесь народними стравами. Смачними і ситними. Російський яблучний пиріг - улюблений яблучний пиріг моєї родини! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Російський яблучний пиріг Збийте в чашці яйця. Додайте борошно, цукор, топлене вершкове масло. Розмішайте. Загасите соду оцтом і вилийте в тісто. Замісити. Почистіть яблука від шкірки. Розріжте на тонкі часточки. Форму для випікання пирога змастіть рослинною олією або покрийте пекарської папером. Викладіть яблука. Залийте тестом яблука. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30 мінут.Следіте за тим, щоб пиріг покрився золотистою скоринкою, але не підгорів. Готовий російський яблучний пиріг накрийте рушником і дайте йому трохи охолонути. Приємного чаювання! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Російський яблучний пиріг гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Російський яблучний пиріг - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 98