Багет з шинкою і сиромЧас приготування: 10 хв Хрусткий свіжий багет можна з'їсти цілком по дорозі додому з магазину. Але якщо ви все-таки принесли свіжий багет додому, приготуйте багет з шинкою і сиром. Дуже смачно! Опис приготування: Багет з шинкою і сиром можна швиденько зробити перед роботою і взяти з собою, щоб було чим пообідати або хоча б перекусити. Головне пам'ятайте, що багет повинен бути свіжим. Якщо він не свіжий, то зробіть багет з шинкою і сиром, а перед подачею підігрійте в мікрохвильовці чи духовці, тоді багет зм'якшитися і ніхто не помітить його черствості. Смачного! Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Шинка/Молочні продукти/Сир Блюдо: Випічка/Багет Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Багет з шинкою і сиром Підготуйте всі інгредієнти. Сир візьміть твердий, чеддер, пармезан і будь-який інший сир на ваш смак. Розріжте багет навпіл поперек і вздовж. Складіть на нижню половинку багета шинку і сир. Накрийте. Ось у вас і вийшов багет з шинкою і сиром. Багет з шинкою і сиром - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Багет з шинкою і сиром в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 135