Солоні грузді швидкоЧас приготування: 1 ч. 0 хв Багато хто любить традиційне слов'янське страва - солоні грибочки, але довго замочувати і засолювати у сучасної людини ні часу, ні можливості немає. Є вихід - солоні грузді швидко і просто! Опис приготування: Такий простий рецепт солоних груздів швидко і легко, звичайно, межує з маринуванням, але ж це набагато швидше готується, погодьтеся! Якщо ж ви хочете більш хрусткі і більш солоні грузді, води при варінні додайте в два рази менше, а солі - в два рази більше. Приємною готування! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Солоні грузді швидко 1. Грузді ретельно перебираємо і промиваємо в холодній воді. 2. Замочуємо в холодній воді на кілька годин. Великі розрізаємо навпіл. 3. Воду зливаємо, заливаємо нової (2 літри), додамо всі спеції, сіль і ставимо на плиту. Варимо 20 хвилин. 4. Чисті банки заповнюємо часником, викладаємо гарячі гриби, заливаємо маринадом і оцтом. (50 мл на трилітрову банку). Закриваємо кришками і охолоджуємо. Коли охолонуть - можна подавати! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Солоні грузді швидко raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Солоні грузді швидко на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 47