Лохина з цукром на зиму![]() Час приготування: 40 хв Настійно рекомендую дізнатися, як приготувати лохину з цукром на зиму, - смачно і надзвичайно корисно! Крім того, таку заготовку ви зможете використовувати як начинку для випічки або вареників. Опис приготування: Рецепт приготування лохини з цукром на зиму по більшому рахунку нічим не відрізняється від інших ягід при такому варіанті готування, але саме такий спосіб я вважаю найкращим. Адже так ягоди зберігають максимум вітамінів і віддають максимум соку. Спробуйте: 1. Першим ділом усі ягідки ретельно переберемо і вимиємо. 2. Далі - на ваш розсуд, - можна пом'яти їх товкачем у великій емальованій мисці, або ж подрібнити у блендері. 3. Частина лохини можете залишити, якщо любите виловлювати цілі ягідки з готового варення. 4. Змішуємо давлені ягідки з цукром, і залишаємо осторонь хоча б на 15 хвилин, - щоб ягоди пустили якомога більше соку, і наполягати їх варто якомога довше. 5. За цей час ви встигнете прокип'ятити банки, і в ще гарячу стерильну посуд викласти нашу солодку ягідну суміш, посипавши зверху невеликою кількістю свіжих ягідок, і закатати прокип'яченими кришками. Готово! Зберігайте такі заготовки до охолодження в ковдрі, а після - в холодильнику. А взимку відкрийте баночку, - і насолоджуйтеся чудовим смаком і ароматом літа :) Смачного, я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт лохини з цукром на зиму! Основний інгредієнт: Ягоди/Лохина Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Лохина з цукром на зиму raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Лохина з цукром на зиму на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 237