Вишня з цукром на зиму![]() Час приготування: 30 хв Як приготувати вишню з цукром на зиму - читайте далі. Простіше нікуди, а ягоди виходять як свіжі - добре використовувати як частування до столу, або як начинку для вашої випічки. Спробуєте? Опис приготування: Такий рецепт приготування вишні з цукром на зиму не тільки дуже швидкий і простий, але ще і цілком дієтичний, адже, на відміну від багатьох інших способів, тут цукор використовується по мінімуму, тільки щоб вишня пустила сік, і в ньому ж зберігалася. Так що спробуйте обов'язково! Як заготовити вишню з цукром на зиму: 1. Насамперед простерилизуйте баночки, в яких будете зберігати готову вишню. 2. Паралельно переберіть ягоди, позбудьтеся від дрібних гілочок і листочків, і добре вимийте вишню. 3. У ще гарячі простерилізовані баночки викладайте ягоди так, щоб вони займали половину банки. 4. Тепер присипаємо їх зверху 1-2 ст. ложками цукру. 5. Доповідаємо вишню до верху банки. 6. А тепер знову присипаємо цукром, теж 1-2 столовими ложками. 7. Прикриваємо всі баночки кришками, і поміщаємо в каструлю з водою. На кухонній плиті стерилізуємо в окропі 15 хвилин. Готово! Якщо все зробили правильно, вишня до цього моменту вже повинна повністю бути покрита сиропом. Якщо ж ваші ягоди виявилися недостатньо соковитими - просто долийте трохи кип'яченої води прямо в банку, щоб всі вишні були покриті рідиною. Закочуємо і тримаємо в ковдрі до повного охолодження, а потім вже перекладаємо в холодильник або в будь темне і прохолодне місце. Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню з цукром на зиму! Приємною готування! Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Вишня з цукром на зиму на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Вишня з цукром на зиму - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 151