Баклажани по-корейськи на зимуЧас приготування: 7 ч. 0 хв Любителям синіх присвячується цей рецепт. Баклажани по-корейськи на зиму ставлять з морквою, болгарським перцем і цибулею. Всі овочі зберігають свою соковитість і свіжий смак. Взимку така банку - знахідка! Опис приготування: У баклажанах міститься багато калію, необхідного для роботи нашого сердечка. До того ж, цей низькокалорійний овоч (або, правильніше, ягода) знижує рівень холестерину в крові. Тому баклажани в будь-якому вигляді раджу уплітати за обидві щоки ложками! Як приготувати баклажани по-корейськи на зиму? 1. Баклажани промийте, поріжте тонкою соломкою, посоліть і залиште на годину настоятися. 2. Морква промийте, очистіть і натріть на тертці для корейської моркви (тонкою соломкою). 3. Болгарський перець промийте, виберіть насіння і плодоніжку. Поріжте смужками. 4. Цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Часник подрібніть. 5. Всі нарізані овочі, крім баклажанів, перемішайте, приправте оцтом, гострим перцем і залиште на 5 годин. Гострий перець можете не додавати, якщо не є любителем гостренького. 6. Баклажани підсмажте на олії. Потім ще теплі з'єднайте з іншими овочами. Акуратно перемішайте. 7. Викладіть в чисті сухі банки овочеву масу, прикрийте (але не закочуйте!) Кришками і простерилизуйте. Півлітрові банки простерилизуйте протягом 16 хвилин, літрові - 26 хвилин. Банки закатати і укутайте до повного охолодження. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 15 Побачивши це неймовірне блюдо, Баклажани по-корейськи на зиму, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Баклажани по-корейськи на зиму вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Баклажани по-корейськи на зиму, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 2865