Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Тісто на галушки
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Гострі баклажани на зиму

Гострі баклажани на зиму

Гострі баклажани на зиму
Час приготування: 3 ч. 0 хв
З усіх пікантних закусок на зиму хочу виділити гострі баклажани. Смак у них - неймовірний. Приготувати закуску в домашніх умовах - дуже просто. Любителі гострого будуть у захваті! ;)

Опис приготування:
Горький перчик укупі з баклажанами здатний пробудити в нас гострий апетит не тільки до їжі, але і до активної діяльності. Взимку це - те, що треба! До того ж, страва - ситне, багате вітамінами, зігріє і наповнить силами. Любителям погостріше раджу не вичищати насіння з чилі - в них вся гострота :)
Отже, гострі баклажани на зиму готуються наступним чином:
1. Баклажани промийте, наріжте кружальцями і залийте солоною водою з розрахунку: на 1 літр води - 100 грам солі. Залиште на дві години.
2. По закінченню двох годин баклажани обсмажте на олії.
3. Очистіть часник, промийте і очистіть від насіння і плодоніжок болгарський і гострий перець. Прокрутіть їх блендером або через м'ясорубку. Додайте до овочевого пюре оцет і рослинне масло, попередньо доведене до кипіння і охолоджене. Перемішайте.
4. В простерилізовані сухі банки викладайте шарами баклажани, кожен шару покриваючи пюре з овочів і масла. Зверху рясно злийте залишилася начинкою.
5. Простерилизуйте банки з баклажанами протягом півгодини. Потім закатати. Залиште в теплі до повного охолодження.

Все! Гострі баклажани на зиму готові!
Насолоджуйтесь! :)


Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Заготовки/Консервація

Інгредієнти:
  • Баклажани - 5 Кілограм
  • Перець болгарський - 1 Кілограм
  • Часник - 100 Грам
  • Оцет 9-проц.- 250 Грам
  • Олія - ??0,5 Литра
  • Сіль - - За смаком
  • Перець гіркий - 3 Штуки

Кількість порцій: 10-15
Дуже смачний Гострі баклажани на зиму зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Гострі баклажани на зиму з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі!
Категорія: Заготовки Переглядів: 970   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани в маслі
Баклажани солоні
Баклажани по-корейськи на зиму
Баклажани по-вірменськи на зиму
Гострі баклажани по-грузинськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.