Варення з айвиЧас приготування: 1 дн. 0 год. 0 хв Варення з айви - це саме дивне спогад мого дитинства. Я ніяк не могла зрозуміти, як з таких неїстівних для дитини фруктів виходить таке чудове варення. Опис приготування: Варення з айви при такому способі варіння виходить бурштиновим, самі часточки напівпрозорі і крепенькие. Варення з айви - таке ароматне і неповторне, що не потребує додаванні будь-яких спецій. Рекомендую обов'язково зварити таку смакоту, якщо у вас є можливість зібрати або купити хорошу айву. Ви не пошкодуєте. Ну, а мій рецепт вам розповість, як приготувати варення айви правильно - цей рецепт перевірений часом, так ще моя бабуся варила :) Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення з айви Взяти стиглу айву. Айву почистити від шкірки і насіння, порізати дольками. З шкірки і води зробити відвар. Процідити, додати цукор. Айву залити сиропом, довести до кипіння і варити 10 хвилин. Відставити на 4 години. Поварити айву 10 хвилин, і ще раз відставити на 4-8 годин настоюватися. Третій раз прокип'ятити варення і довести до готовності. Варення розлити по банках. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Варення з айви в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Варення з айви, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 1155