Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Грузді мариновані хрусткі

Грузді мариновані хрусткі

Грузді мариновані хрусткі
Час приготування: 50 хв
Цікавий і дуже простий рецепт груздів маринованих хрустких просто не може вам не сподобається! Адже в ньому немає нічого зайвого, тільки оптимальний варіант заготовки смачненьких грибочків!

Опис приготування:
Впевнена, що такий рецепт приготування груздів маринованих хрустких вам дуже сподобається. Смачні, соковиті і хрусткі - і все це своїми руками, і своїми силами! Так що розповідаю, як зробити грузді мариновані хрусткі!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Грузді
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Грузді - 1 Кілограм
  • Лавровий лист - 1 Щіпка
  • Перець горошком - 12 Штук
  • Сіль - 4 Ст. ложки (по 2 ст.л. на півлітрову баночку)
  • Цукор - 2 Ст. ложки
  • часник - 3 зубчики
  • Листя вишні - 1 Щіпка
  • Гвоздика - 10 Штук

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Грузді мариновані хрусткі
Грузді мариновані хрусткі 1. Гриби дуже ретельно промиваємо, найкраще залишити замоченими у воді на добу. І при чому воду радять міняти два-три рази за добу. Грузді мариновані хрусткі 2.Теперь нарізаємо великі екземпляри, а дрібні залишаємо цілими. Засипаємо в каструлю разом з лаврушкой, перцем і сіллю. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще півгодини. Грузді мариновані хрусткі 3. На дно баночок викладаємо всі залишилися приправи і спеції. Закладаємо гриби і заливаємо гарячим маринадом. Зверху - по 1 ст. ложці солі на банку. Грузді мариновані хрусткі 4. Закриваємо стерильними кришками. Готово!
Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Грузді мариновані хрусткі в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Грузді мариновані хрусткі, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою.
Категорія: Заготовки Переглядів: 722   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані грузді на зиму
Мариновані грузді зі сметаною
Грузді солоні мариновані
Мариновані грузді в сметані
Солоні грузді швидко
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.