Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Консерви з гусака

Консерви з гусака

Консерви з гуся
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Гусь - птах важлива. І не тільки запечений. Але й тушонка з нього відмінна! А вже якщо вона ще й приготовлена ??власноруч ... То це просто невимовно смачно!

Опис приготування:
При слові тушонка багато хто відразу згадують заводські банки з незрозумілим вмістом. У вас саме так? Значить прийшов час зробити тушонку самим. Я пропоную вам зробити тушонку з гусака. Це тільки здається, що все довго, незрозуміло і клопітно. Насправді, за допомогою рецепта тушонки з гусака все не так складно. Так, не швидко, але результат того вартий! І ви будете точно знати, що ж саме лежить в банку.


Основний інгредієнт:
М'ясо/Птиця/Гусь/Субпродукти/Тушенка
Блюдо: Заготовки

Інгредієнти:
  • Тушка гусака - 1 Штука
  • Лавровий лист - 3 Штуки
  • Чорний перець горошком - 6 Штук
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Тушенка з гусака
Консерви з гуся Тушку гусака вимити, очистити від пір'я. Консерви з гуся З гусака зняти шкіру, нарізати порційно. Скласти в миску, посипати сіллю, перцем. Залишити на годину. Консерви з гуся У банки (чисті й сухі) покласти лавровий лист і перець горошком. Зверху щільно укладаємо шматочки гусака, заповнюючи банку трохи більше ніж на 2/3. Закрити банки фольгою зверху і поставити в холодну духовку на годину при температурі 150 градусів. Через годину збільшити температуру до 180 градусів і тушкувати ще годину. Під час готування духовку відкривати не можна. Консерви з гуся Після закінчення гасіння, не відкриваючи духовку, дати банкам постояти ще 30 хвилин. Через півгодини, коли банки трохи охолонуть в духовці, дістати їх і закатати кришками. Тушонка готова. Смачного!
Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Тушенка з гусака - Улюблена страва для багатьох людей.

Як приготувати Тушенка з гусака у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту.
Категорія: Заготовки Переглядів: 489   
Схожі рецепти страв з фото:
Гусь в духовці шматочками
Гусак смажений з яблуками
Гусь у фользі
Гусь запечений в духовці
Гусь фарширований яблуками і чорносливом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.