Варення з абрикосів по-вірменськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Варення з абрикосів по-вірменськи обов'язково потрібно приготувати. Як приємно холодним зимовим ранком намазати на хліб з вершковим маслом яскраво-помаранчеве ароматне варення! А як це смачно! Опис приготування: Готовність варення з абрикосів по-вірменськи можна перевірити так: налийте на блюдце чайну ложку варення і поставте його в морозильник ненадовго. Охолоджене варення при натисканні рукою повинно морщити, це ознака готовності. Варіть варення на невеликому вогні, слабке кипіння найкращий режим. Не забудьте знімати піну. За бажанням в варення можна додати сік лимона. Успіхів і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Фрукти/Абрикос Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Варення з абрикосів по-вірменськи Почистити абрикоси від кісточок і порізати на дольки. До абрикосів додати третину цукру і додати півсклянки води. Поставити варитися. Кип'ятіть варення 30-40 хвилин, знімаючи піну. Досипьте решту цукру і варіть ще 10 хвилин. Готове варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатати. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Варення з абрикосів по-вірменськи. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Варення з абрикосів по-вірменськи в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 110