Маслюки маринованіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Грибний сезон у самому розпалі і настав час підготувати зимову консервацію. Попалися мені в цьому році маслюки, ділюся з вами простим рецептом маринованих грибів. Дуже смачно і просто! Опис приготування: Це класичний рецепт маслюків маринованих. Рецепт настільки простий і зрозумілий, що впорається навіть недосвідчений кухар. Рекомендую заздалегідь підготувати стерильні баночки для зберігання маринованих грибочків. Готову консервацію найкраще зберігати в сухому і прохолодному погребі. Вдалого приготування! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Маслюки мариновані Маслюки чистимо і відварюємо в підсоленій воді, за кілька хвилин до закінчення додайте трохи оцту, щоб гриби не темніли. Відварені гриби відкиньте на друшляк. Зваримо маринад в таких пропорціях: сіль - 2 ч. Л, цукор - 1 ч. Л, оцет - 2 ч. Л. У підготовлені баночки кладемо спеції: лавровий лист - 1 шт, перець-горошок - 3 шт., Гвоздика - 2 шт., Перець запашний - 1-2 шт. У киплячий маринад кладемо гриби і проварюємо ще 3-4 хвилини. Потім, разом з маринадом розливаємо по банках. Закриваємо кришками, даємо охолонути. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Маслюки мариновані - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Маслюки мариновані в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 284